Як вибрати якісний диван

Це тільки на перший погляд, здається, що вибрати хороший диван, просто. Не завжди це так. При покупці м’яких меблів ви можете зіткнутися з безліччю питань і неясностей. Щоб не помилитися у виборі, на що необхідно звернути свою увагу в першу чергу.

Якщо Ваш вибір зупиниться на красивою, але низькоякісної меблів, швидше за все вона швидко вийде з ладу і Вам доведеться здійснювати покупку знову. А це додаткові незаплановані витрати з Вашого бюджету.

Які акценти необхідно розставити в першу чергу:

  • Каркас: дерев’яний або ДСП? Дерев’яний каркас – дорожчий, але екологічний і довговічний. ДСП і ДВП – більш бюджетний і менш надійний варіант. Цей матеріал не шкідливий, якщо всі частини плити закриті шпоном. При недотриманні технології виготовлення або при ськолах може виділятися фенол, бензол, формальдегіди – шкідливі для організму людини речовини.
  • Стики і поверхні: зазори повинні бути мінімальні, не повинно бути слідів клею. Поверхня дерев’яних елементів повинна бути ідеально гладкою, неокрашенной. Деревина – не вибіленого.
  • Наповнення: в якісних м’яких меблів наповнювачем буде пінополіуретан (ППУ) – еластичний матеріал, прекрасно зберігає форму м’яких виробів. У наших диванах застосовується сендвіч з ППУ: поєднання панелей різної товщини, щільності та комфортності, які забезпечують одночасно зручність і стійкість форми дивана, що виключають появу з часом «ям» на вашому виробі.
  • Оббивка: Поцікавтеся про якість оббивного матеріалу. Уточніть його склад і зносостійкість. В якості оббивки для м’яких меблів краще віддавати перевагу натуральним матеріалам. Наприклад, льон, бавовна, шерсть. Ми пропонуємо нашим покупцям широкий асортимент натуральних меблевих тканин. Якщо у Вас є домашні вихованці, краще розглянути варіант використання шліфованого велюру або мікрофібри. Пам’ятайте, еко шкіра (шкір / зам) – матеріал недовговічний.
  • Шви: повинні бути ідеально рівними, з цільними малими нитками.
  • Механізми трансформації: металева шина повинна бути не менше 4 мм, колеса на викатних механізмах – з відповідного пластика, легкознімними. Перевірте механізм в дії, уточніть його виробника. В підйомних частинах виробів віддайте перевагу газовим амортизаторам.

Пам’ятайте, не можна економити на меблях! Вона купується на роки і чим якісніше вона буде, тим довше вона прослужить. При покупці якісних м’яких меблів Ви купуєте комфортний здоровий сон і повноцінний відпочинок.

1 коментар до “Як вибрати якісний диван

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *