Пума – механізм розкладання дивана.

Диван Пума – надійний механізм.

Пума – це один з найпростіших і зручних механізмів трансформації диванів, яким оснащують як прямі, так і кутові моделі. Як правило, диван «пума» вибирають для постійного використання, він дуже зручний і функціональний.

Особливо функціональні прямі дивани, так як спальне місце при їх розкладанні виходить досить просторим. У нас можна купити диван «пума» різних модифікацій: прямий, або кутовий, класичного або сучасного дизайну.

Трансформація дивана Пума в спальне місце відбувається наступним чином

  • З дивана прибирають подушки.
  • Верхню частину сидіння дивана тягнуть на себе, а нижня (внутрішня) частина при цьому піднімається.
  • Запропоноване вперед сидіння встановлюють на підлогу на спеціальні висувні ніжки або опору.
  • Захована нижня частина сидіння стає на місце, що звільнилося, утворюючи зручне ліжко.

puma

Спеціальний механізм синхронізації, яким забезпечений кожен диван «пума», дозволяє виконати всю описану процедуру легко і швидко. Це, до речі, є одним з ознак якісної меблів. Чим простіше трансформувати диван, тим якісніше механізм використаний при його виробництві.

Переваги «пуми»:

Відсутність роликів, а, отже, слідів на підлозі. Це дозволяє укладати поряд з диваном будь-який тип підлогового покриття, включаючи килими з довгим ворсом.

Комфортне спальне місце. В розкладеному вигляді такі дивани зручні для сну, вони рівні й міцні. Таким чином, купити диван «пума» цілком можна для щоденного використання, спати на ньому також затишно, як і проводити денний час.

Можливість витримувати великі навантаження.

Простота трансформації. При розкладанні і складанні дивана не потрібно виконувати будь-яких складних дій, трансформація виконується одним легким рухом.

Довговічність. Простий механізм прослужить довгі роки, а якісний матрас не провисне, не втратить свою форму і властивості.

Відсутність ящика для білизни в прямих моделях диванів. У зв’язку з тим, що простір під сидінням займає друга частина спального місця, встановлювати білизняний короб нікуди. Але цей недолік стосується тільки прямих диванів, в кутових для зберігання постільних речей пристосовують простір в бічному елементі (оттаманке).

У яких випадках потрібно купувати «пуму»:

Дивани з таким механізмом трансформації досить універсальні і можуть експлуатуватися в приміщеннях різного призначення. Однак найчастіше диван «пума» вибирають все-таки для постійного використання в якості місця для сну. І це не дивно, покупців приваблюють, в першу чергу, простота його розкладання і винятковий комфорт.

Ми сміливо можемо рекомендувати купити диван «пума» і в скромну малогабаритну квартиру, і в розкішний заміський будинок. Такі дивани в різному дизайні виглядають якось неприродно один на одного і здатні задовольнити будь-який, навіть найвимогливіший смак. Якщо вам потрібен стильний і зручний диван, який вночі з легкістю перетвориться в відмінне, комфортне спальне місце – зверніть увагу на різні моделі з цим механізмом розкладки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *